10 Ocak 2010 Pazar

Beşiktaş Taraftar Saatleri

Ülkemizin en eski klüplerinden biri olan İsmet İnönünde taraftarı olduğu takım olan beşiktaş taraftar saatleri orjinal olarak piyasaya sürülmektedir. Beşiktaş taraftar saatlerini ancak beşiktaşın mağazası olan kartal yuvalarında bulabilirsiniz. Orjinal olan bu ürünleri alarak taraftarınıza aynı zaman da destekte olabilirsiniz. Özellikle bu orjinal taraftar saatleri sayesinde hem kolunuzda fark yaratır. Hem de saat takımınız beşiktaşa destek olmuş olursunuz.

Taraftar saatlerinin renkleri takımın ana renkleri ile aynıdır. Daha çok siyah, beyaz, kırmızı renkleri kullanılmış saatlerin genel olarak belli kısımlarında da takımın arması kullanılmıştır. Halk arasında ve ortamlar da fark yaratmak istiyorsanız saat en iyi tercih olabilir. Çünkü saatlerin insan üzerinde ayrı bir estetikliği bulunmaktadır. Tabi bu da daha çok insanı şık kılmaktadır.

Beşiktaş taraftar saatlerinin bir çok modeli bulunmaktadır. Örneğin bir iş adamıysanız buna bağlı olarak daha ağır ve kıyafetlerinize uygun bir saat alabilirsiniz. Eğer lise öğrencisiyseniz yine size uygun harika saat modelleri bulunmaktadır.

1 yorum:

  1. Taraftar saatlerine ben ön yargı ile bakıyordum. Fakat gidip incelediğimde yanıldığımı anladım. Öyle hiçte üzerinizde sırıtmıyorlar. Beşiktaşlıysanız tavsiye ederim .Diğerlerini bilmiyorum . Hem klube katkıda oluyor.

    YanıtlaSil