31 Ocak 2010 Pazar

SWATCH SAAT MODELLERİ

1983 yılında dünyada en çok bilinen saat markasını alan SWATCH isviçrede imkansızı yaratarak bir dönem imza üstüne imza atarak göz doldurmuştur. Bu SWATCH saat grubunun kurucusu Nicholas G. tarafından stratejik bir deha olarak piyasaya sürülmüştür. Kurulduğu günden buyana tamı tamına 500. 000. 000 saat üreten SWATCH günümüzde yediden yetmişe her kesme hitap etmektedir.

Yenilikçi ve hayat dolu tarzı ile tüm dünyaya damgasını vurmuş olan SWATCH saat estetikde bir numaradır. SWATCH estetik ve güzellikde muhteşem bir gelişme yaparak aramızda bulunmaktadır. SWATCH çok kısa zamanda tüm dünyada herkez tarafından bir marka ve idol olarak aramıza girmiştir.

Spora önem veren SWATCH kol saati bir çok olimpiyantda resmi zaman sayaçlığı yapmıştır. Bu şekildede dünyada da çok tanınan bir marka haline gelen SWATCH herkeze gücünüde kanıtlamış oldu. Bütün sporlara destek veren SWATCH kayakisnowboard ve surf gibi sporlardada sponsorluklar yapmıştır.

SWATCH bijoux aynı zamanda takı koleksiyonlarıda üretmektedir. 2001 yılında takı sektörünede giren SWATCH birçok yerde başarılar elde etmiştir. SWATCH tüm kadınların gözlerini dolduran muhteşem güzellikdeki takıları ilede herkezi kendine hayran bırakmayı başarmıştır.

4 yorum:

  1. Saat denilince zaten herkesin aklına gelen ilk marka swatch'tur. Zaten Swiss (İsviçre) kelimesinin ilk harfinin, watch (saat)kelimesi ile birleşiminden markanın ismi oluşturulmuştur. Özellikle bayan kol saatlerinde başarılı bir markadır.

    YanıtlaSil
  2. Swatch markası sadece saatleri ile değil artık takıları ile de anılmaya başladı. Birbirinden ilginç ve estetik tasarımlar swatch bijoux ta. Fiyatlar biraz pahalı gelebilir ama değer.

    YanıtlaSil
  3. Sevgililer gününde alınabilecek en güzel hediyelerden birisi de saattir. Saat denilince de akla ilk gelen Swatch'tur. Swatch saat ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Swatch saat hep sevgiliye mi hediye alınır:( 50 yaşlarında anneme hediye etsem ne dersiniz? CArdFinansGo kartımla 8 taksitle alabileceğim. Hayatımda anneme ilk defa bu kadar pahalı bir hediye almış olacağım. Önerebileceğiniz bir modeliniz var mı?

    YanıtlaSil