24 Ocak 2010 Pazar

Galatasaray Taraftar Saatleri

UEFA'da aldığı başarı ile galatasarayın taraftar kitlesi her geçen gün arttı. Özellikle galatasarayın geçmişte sahip olduğu futbolculara hayranlık nedeniyle geçmişten gelen bir galatasaray sevgsi bulunmaktadır. Galatasaray takımının orjinal ürünlerinin satılması için GS Store adı altında orjinal taraftar ürünleri piyasaya tanıtıldı. Bu tanıtılan ürünler arasında taraftar saatleri de bulunmaktadır.

Hem kol saati hem de duvar saati gibi bir çok çeşitte galatasaray taraftar saatleri bulunmaktadır. Özellikle galatasaray taraftar saatleri arasında genç ve yetişkin kitleye yönelik saatler bulunmaktadır. Saatlerin renkleri galatasaray renkleri ve özellikleri ile aynıdır. Genel de kol saati modelleri renkleri siyah, kırmızı ve sarı ağırlıklıdır. Takımın logosu olan aslan resimleri de saatler de kullanımaktadır.

Galatasaray taraftar saatlerinden alarak takımınıza destekte bulunabilirsiniz. Dünyaca ünlü futbolcuların takımınız da oynamasını destekliyorsanız galatasaray taraftar saatlerini alabilirsiniz. Mecidiyeköy ve bir çok alış veriş merkezin de galatasaray mağazaları bulunmaktadır. Ayrıca saat mağazaların da ve internetteki saat satışı alanlarında galatasaray taraftar saatlerini bulabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Taraftar saatleri içerisinde Beşiktaş ve Fenerbahçe kadar Galatasaray kol saatleri de hem uygun fiyata hem de güzel bir görünüme sahip. Özellikle fanatik arkadaşlarınıza verilebilecek güzel bir hediye.

    YanıtlaSil