17 Ocak 2010 Pazar

Fenerbahçe Taraftar Saatleri

Fenerium da formalardan sonra en çok satılan orjinal taraftar ürünlerinden biri taraftar saatleridir. Hem kol saati hem de duvar saati gibi bir çok alternatif bulunmaktadır. Bu nedenle feneriuma giderek eviniz için bir çok çeşitte saat alabilirsiniz. Ülkemizde neredeyse her şehir ve semtte fenerium bulunmaktadır. Fenerium fenerbahçenin resmi markasıdır.

Yetişkin insanlar için yapılmış olan saatler daha çok iş dünyası tarafından tercih ediliyor. Aynı zaman da genç kitle için de özel taraftar kol saati bulunmaktadır. Fiyatların fenerium tarafından oldukça aşağılara çekilmesi ile birlikte taraftarların saat akımı başlamıştır. Bu nedenle fenerium taraftar saatlerinden siz de alabilirsiniz.

Sabahları erken kalkmak istiyorsanız fenerbahçe taraftar saatlerinden masa saatleri modellerinden birini seçebilirsiniz. Özel olarak hazırlanmış bu saatler ile takımınıza desteklerinizi iletebilirsiniz. Bayanlar için de bir çok çeşitte taraftar saatleri bulunmaktadır.

1 yorum:

  1. Taraftar saatleri gerçekten harika.Ya da bana sarı lacivert olan herşey güzel geliyor : ) Ama gerçekten bugünlerde bir kol saati alacaksanız fenerium a uğrayın

    YanıtlaSil