12 Mart 2010 Cuma

Citizen Saat Çeşitleri

1924 yılında kurulmuştur. Kurucuları tarafından adı Citizen saat olarak belirlenmiştir. Bunun amacı her yerde yaşayan insanların kaplerine daha yakın olmaktı ve bunu kısa sürede başardılar. Citizen kol saati modelleri günümüzde en önemli saat markalarından biri olmaktadır. 13 ülkede 3000 aşkın işçisi ile tüm dünyada hizmet veren Citizen saatleri kalite abidesidir. 60 yıl gibi bir zamanda adından kalitesinden ve güzelliğinden çokça söz ettirmiştir.

Citizen firması ürettiği saatlerinin hepsinde 2 yıl garanti sunmaktadır. Aynı zamanda saatlerinde bir sorun çıkması gibi durumda saatlerinin tamirini de kendi mağazalarında yapmaktadırlar. Citizen saat firması aynı zamanda dünyanın en ince duvar saatini ürettiklerini açıkladı. Kalınlığı sadece 3 milimetre boyu ise 130 santimetre olan dijital saat ile rekorlara girdi. Bu saat sayesinde birçok ödül kazanan Citizen gerçekten işini çok iyi yapıyor. Aynı zamanda saatin bir başka özelliği ise büküle bilmesidir. Ve üretilen saatin en büyük muhteşemliği diğer saatlerin pillerine göre 20 kat daha fazla süre dayandığını belirtiyorlar.

2 yorum:

  1. Saat denilince akla gelen ilk saat markalarından biri de Citizen'dir. Belki de bir moda markası değil de saat markası olduğu için akılda hep iy olarak kalmıştır

    YanıtlaSil
  2. Citizen kol saatleri bu ara çok uygun fiyatlar ile satılmakta. Saat almayı düşünenlere tavsiye ederim. Zaten bir kol saati adığınız zaman yıllarca kullanıyorsunuz.

    YanıtlaSil