21 Mart 2010 Pazar

Adı Pierre Cardin Saat Markasına Çok Benzetilen Ulysse Nardin Kol Saatleri

4300 ödüle sahip olan Ulysse Nardin kol saati muhteşem tasarımları ile aramızda. Bu ödüllerinin tam 18 tanesi altın olmak üzere çok değerli ödüllere sahiptir. 1846 yılında kurulmuş mekanizmaları ile de dünyanın en hassas saatlerini üretmektedir. Pierre Cardin saat markasına olan isim benzerliği dikkat çekmektedir. Teknolojiyi ustalıkla kullanan Ulysse Nardin kol saatleri kendini günden güne yenilemesi ile başarılardan başarılara koşmaya devam ediyor.

Dr Ludwig Oechslin, saat firmasının radikal fikirleri ile öne çıkan ve firmaya çok büyük katkılarda bulunan bir müdürüdür. Saatlerinde yaratıcılığı ön planda olan Dr Ludwig Oechslin Ulysse Nardin saat çeşitleri için önemli bir kişiliktir. Trilogy Set koleksiyonu ile Oechslin Saat piyasasına damgasını vurmuş bir kişidir. Yarattığı saatlerdeki güzelliği ve çekiciliği çok ilgi çekiyor.

Her yıl düzenlenen ödüllerde Ulysse Nardin son 5 yıl içerisinde tam 4 ödül almanın gururunu
Yaşıyor. Movado Saat koleksiyoncuların gözdesi olan Ulysse Nardin tam 160 yıldır mekanik saatler
üretmektedir. Gelecek de başarılarının devamını getirmeyi görev bilen Ulysse Nardin çok iddialı görünüyor. Ulysse Nardin, Swatch Saat modellerinin bu yılki yeniliklerinin arasında bulunmakta olan Anniversary 160 saati herkezin gözünü büyülüyor.







1 yorum:

  1. İsim benzerliği enteraan. Saat markası için kötü olabilir. Pierre Cardin beğendiğim bir saat fakat bu saati daha önce duymadım

    YanıtlaSil