6 Mart 2010 Cumartesi

Breil Kol Saati Modelleri

Moda severlerin gözde markası olan Breil kol saati modelleri, İtalyan-İsviçre ortak yapımıdır. Bu saatler 1973' te piyasaya sürülmeye başlanmıştır. Amerikan basını tarafından Holwood Tanrıçası olarak duyurulan Oscar'lı yıldız Charlize Tharon ile katolog çekimleri yapan Breil saat, İtalya'nın sıcak tasarımları ile İsviçrenin ileri teknolojisinin harmanlamasından oluşan bu koleksiyonu ilgi odağı halindedir.

Breil Milano' nun Sedef Koleksiyonun da, doğasını ve kimliğini en iyi bir şekilde yansıtan modelleri yorumyalarak sunmaktadır. Bu kimliğini en iyi yansıtan modeller Ergo, Wonder ve Globe' dir. Bu modellerin tekrar tasarlanış amacı; parıltılı, şık, dişiliğini öne çıkarmak isteyen bayanlara hitabendir.
Swaroski taşlarla işlenen tasarımlar, sedef kadran seçimiyle de çok yönlülük katmaktadır. Beyazın masumluğu, pembe altın kaplama saat kasası ile birleştirilmiştir. İhtişamın parıltılarla anlatıldığı bu koleksiyon bayanların ilgi odağı halindedir. Kendini özel hissedenlerin ilk tercihinde olan koleksiyon modacılarında büyük beğenisini toplamıştır.

Breil bayan kol saati olan Ladies, Breil erkek kol saati olan Gents, Breil ve spor saat modeli Ducati'den oluşan üç ana koleksiyona sahiptir. Modellerinin hepsinde paslanmaz çelik kasa, paslanmas çelik kayış veya deri kayış ve su geçirmezlik özelliğini kullanmaktadır. Böylece tüketicisinede garanti güvencesi sunmaktadır. Anının değerini bilenlerin tercihi olan Breil koleksiyonları şıklığın ve zerafetin aynı anda yaşandığı markalardan biridir.

1 yorum:

  1. Bir tarafta modanın öncüsü İtalyanlar. Diğer tarafta saatin ustası İsviçreliler. Bu ortak yapımdan ortaya çıkan saat ise Breil. Oldukça şık kol saati modelleine sahip bu markayı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil