10 Şubat 2010 Çarşamba

Diesel Saat Modelleri

Diesel markasını ve adını eminiz her her hangi bir semtte ya da mağaza da duymuşsunuzdur. Diesel başta kot olmak üzere genç kitleye yönelik bir çok kitleye yönelik spor giyim ürünleri üreten bir kuruluştur. Markanın genel prensibi genç kitledir. Buna bağlı olarak genç kitleye yönelik diesel saat modelleri ni de piyasaya sunmuştur. Ülkemizde hemen hemen bir çok mağaza da diesel ürünleri satılmaktadır.

Diesel erkek kol saati kuruluşunun tam on yedi ortağı bulunmaktadır. Üstelik bu ortaklarının hemen hemen hepsi farklı ülkelerdeki girişimcilerden oluşmaktadır. Diesel hissedarları işlerini gayet iyi yapmaktadır. Bunun en büyük kanıtını diesel saat modellerinde görebilirsiniz. Harika tasarımlar da ürettikleri kol saatleri gençlerin hemen hemen tamamının ilgisini çekmektedir.

Dieselin Türkiye Distribütörü saat saat satışların her gün katlandığını dile getirmektedir. Her yılın modasına göre kol saati modelleri üretimi yapan diesel bayan kol saati piyasadaki diğer rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Saat Saat bu satışlarının artmasının diesel kalitesinin bir ürünü olduğunu dile getirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder