20 Şubat 2010 Cumartesi

Paris Hilton Kol Saati Modelleri

Hilton otellerinin mirasçısı olan Paris Hilton saat çeşitleri dünya da en çok konuşulan ünlülerden birisidir. Oynadığı erotik filmler ve cesur pozlarla ile bir çok erkeğin gözdesidir. Bayanların da aynı zaman da Paris Hilton gibi olmak istemeleri şaşırtıcı bir durumdur. Paris Hilton şöhretini ve güzelliğini kullanarak kendi saat modellerini üretti. Markası Paris Hilton olan bu saatlerin bir çok ülke de satışı mevcuttur.

Ülkemizde genel olarak internet kanalı ile satılan bu saatleri genel olarak elit bayanlar tercih etmektedir. Çünkü fiyatlarının yaklaşık olarak 10.000 $ dolar olması sadece elit kesimin tercihindedir. Paris Hilton kol saatleri 2005 yılın da piyasaya sürüldü. Neredeyse beş yıldır oldukça rağbet gören bu saatler aynı zaman da Hiltonun kariyerine de bir başarı kattı.

Saatler kesinlikle sade değildir ve mücevherler ile süslenmiştir. Pırlanta gibi bir çok özel taşı bu kol saati üzerinde görebilirsiniz. Elmas ve pırlanta kullanılan saat yararı ise gece gezmelerin de daha iyi farkedilebilir olmanızdır.

1 yorum:

  1. Pahalı saat sevenlerin ilgisini çeken kol saatleri Paris Hilton olsa da ben size bu kadar para verecekseniz hatta yarı fiyatına Longines marka saatleri öneririm.

    YanıtlaSil