29 Ocak 2009 Perşembe

Erkek ve Bayan Kol Saati Seçimi

Kol saati alışverişi hem bayanlar hem de beyler için ortak bir zevk. Zamanla adeta bir tutku haline gelmelerinde popüler kol saati markalarının sürekli yenilenen muhteşem tasarımları büyük rol oynuyor. Kimi zaman klasik modeller öne çıkarken, yazın daha açık renkler, bazen sportif, bazen de fonksiyonel saat modellerine yönelim artıyor.

Kullandığınız kol saatinin kıyafetinizle uyum içinde olması çok önemli. Bu yüzden işe giderken spor bir saat kullanmak biraz uyumsuz olabileceği gibi seçtiğiniz saat ile kıyafetin renk uyumu da son derece önemli. Bu yüzden alacağınız saat aynı anda birkaç farklı tarzla uyum içinde olursa değişik aktivitelerinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Örneğin bayan kol saatleri için tavsiye edebileceğimiz açık renk taşlı ve deri kayışlı modeller hem günlük kullanımda üzerinizde son derece şık duracağı gibi, iş kıyafetleriyle de uyum içinde kullanılabilir.

Erkek kol saatlerinde ise metal kayışlı chrono özellik taşıyan modeller hem klasik hem de günlük ve spor giyimde kıyafetinizi kaldıracaktır. Plastik kayışlı quartz modelleri erkek kol saati seçiminde çok kullanışlı bulmuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder