23 Haziran 2012 Cumartesi

Calvin Klein Saatleri

İhtişamın adresi olan Calvin Klein, 1997'den beri Calvin Klein Jewelery ismi altında saat ve mücevher üretimi yapmaktadır.

Calvin Klein tarafından kurulmuş bir markadır. En gözde markalar arasında olan bu firma dünya pazarında başarılı bir yol izlemiştir. Rekabetin kızıştığı günlerde ayakta durmayı başarmış, iddiasından ödün vermemiştir.

Üstün teknoloji ile üretilen Calvin Klein saatleri modern çizgisi ve bir çok özellikleri ile moda dünyasının lider isimlerinden biri haline gelmiştir.

Calvin Klein 2013 koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunan marka büyük övgüler aldı. Şıklık ve zerafetle bütünleşmiş tasarımlar yeni yıla girmeye günler kala damga vuracağının yankılarını duyurdu. Özenle işlenen modellerde sadelik ön planda ve her zevke uyan geniş bir koleksiyona sahip olan marka çizgisini daha da modernize etti. Renk ve model seçenekleriyle çeşitliliğini her geçen gün arttırmaktadır.

Her yaşam tarzına hakim olan marka çocukları da unutmamış. Geniş ürün yelpazesine sahip olan marka sadeliği ile masumluğu anlatırken, çekiciliği ile de ihitişamı getiriyor. Türkiye distüribitörlüğünü Eren Holding'in yaptığı markayı en seçkin mağzalarda ve saatler.com gibi güvenli alışveriş yapabileceğiniz online alışveriş sitelerinde bulabilmek mümkündür.