16 Eylül 2010 Perşembe

Emporio Armani Saat Modelleri En Son Koleksiyonuyla Mağazalardaki Yerini Alıyor

Emporio Armani Kol Saatleri;

Genç ruhu ön plana çıkaran Emporio Armani saat tasarımscısı ve sahibi olan adını Emporio Armani'den almıştır. Marka başarılı ilerliyişini şık tasarlanmış saatleriyle sürdürmektedir. Markanın sahibi işe; bir mağzada tezgahtar olarak başlamasıyla atılmıştır. Adından sıkça söz ettiren Armani saat Türkiye' nin ve dünyanın en başarılı kol saatlerini üretmektedir. Giorgio Armani kol saati 1964' te Armani makasını hayata geçiren ünlü İtalyan tasarımcılarındandır.



Kol saati markasının şık tasarımları her yaşam stiline uygundur. Gündelik olarak kullanılan model aynı zamanda gece kıyafetlerinede uyum sağlamaktadır. Geniş ürün yelpazesiyle Emporio Armani Saat bütün koleksiyonlarında rahatlığı hedeflemektedir. Genellikle gençlere hitab eden marka gün geçtikçe her yaştan kesiminde tercihi haline gelmektedir. Modelleri klasik tasarımlarla geniş olan Armani, erkek saatleri için ise spor, bayanlar için ise taşlı modellere ağırlık vermektedir. Özellikle bayan saatleri kategorisinde favori olan markanın tasarımları bir hayli göz büyülemektedir.



Emporio Armani Saat Koleksiyonları:

*Ladies
*Men
*Classics
*Sports

Bütün koleksiyonlarındaki tercihi paslanmaz çelik kasa ve su geçirmazlik özelliğidir.

Emporio Armani Bayan Kol Saati kategorisinde öne çıkan Ladies koleksiyonunda mücevherler ve renkli ekranlar kullanılmıştır.



Classics koleksiyonu unisextir. Takvim, uzaktan kumanda gibi fonksiyonlar vardır.


Emporio Armani Erkek Kol Saati kategorisindeki Men koleksiyonunda ise çelik ve deri kayış, tarih, kronometre ve kristal cam ağırlıktadır.

Spor kol saati modelleri seven ve dinamik bir ruha sahip olanlar için üretilmiş olan Sports' ta ise dijital ekran, tarih çelik ve plastik kayış kullanılmıştır. İki farklı boyutu ve birden fazla renk seçeneği mevcuttur.