27 Nisan 2010 Salı

Momentus Kol Saati Modelleri Yeni Saat Koleksiyonuyla Karşınızda

1990 yılından beri saat sektöründe bulunan Momentus çok kısa sürede lider saat markaları arasına girmiştir. Modern pazarlama anlayışı ile herkesin gözünü doldurarak devam etmektedir. 1000 modelin üstündeki saat üretimi ile tüm dünyada satılmaktadır. Genellikle ürettiği saatler klasik ve spor saatlerdir. Ürettiği saatlerle Tüm yaş grubuna hitap eden Momentus saatler daha çok gençlerin ilgisini çekmektedir.

Momentus saatlerini kalitesine çok önem vermektedir. Bundan dolayı tüm saatlerine 2 yıl garanti veren Momentus dış etkenler ve kullanıcı hataları dışında saatlerinin bozulmayacağının garantisini veriyor. Momentus ürettiği tüm saatleri su geçirmez ve paslanmaz bir yapıya sahiptir. Genellikle çelik kasa kullanan Momentus bazı modellerinde de titanium maddesini kullanarak kol saati modellerini daha da sağlam bir hale getirmiştir.

Ürettiği saat çeşitleri kalitesiyle, sağlamlık ve fonksiyonel teknolojiyi birleştiren Momentus aynı zamanda su basıncına da dayanıklıdır. 3 ila 20 atmosfer arasında su basıncına dayanıklılık garantisini vermişlerdir. Yaratıcı bakış acısı ile üretilen bu markalarının her zevke uygun olduğu gözlenmektedir. Momentus markası dünya üzerinde en iyi markalar arasında yer almaya devam etmektedir.