31 Ocak 2010 Pazar

SWATCH SAAT MODELLERİ

1983 yılında dünyada en çok bilinen saat markasını alan SWATCH isviçrede imkansızı yaratarak bir dönem imza üstüne imza atarak göz doldurmuştur. Bu SWATCH saat grubunun kurucusu Nicholas G. tarafından stratejik bir deha olarak piyasaya sürülmüştür. Kurulduğu günden buyana tamı tamına 500. 000. 000 saat üreten SWATCH günümüzde yediden yetmişe her kesme hitap etmektedir.

Yenilikçi ve hayat dolu tarzı ile tüm dünyaya damgasını vurmuş olan SWATCH saat estetikde bir numaradır. SWATCH estetik ve güzellikde muhteşem bir gelişme yaparak aramızda bulunmaktadır. SWATCH çok kısa zamanda tüm dünyada herkez tarafından bir marka ve idol olarak aramıza girmiştir.

Spora önem veren SWATCH kol saati bir çok olimpiyantda resmi zaman sayaçlığı yapmıştır. Bu şekildede dünyada da çok tanınan bir marka haline gelen SWATCH herkeze gücünüde kanıtlamış oldu. Bütün sporlara destek veren SWATCH kayakisnowboard ve surf gibi sporlardada sponsorluklar yapmıştır.

SWATCH bijoux aynı zamanda takı koleksiyonlarıda üretmektedir. 2001 yılında takı sektörünede giren SWATCH birçok yerde başarılar elde etmiştir. SWATCH tüm kadınların gözlerini dolduran muhteşem güzellikdeki takıları ilede herkezi kendine hayran bırakmayı başarmıştır.

24 Ocak 2010 Pazar

Galatasaray Taraftar Saatleri

UEFA'da aldığı başarı ile galatasarayın taraftar kitlesi her geçen gün arttı. Özellikle galatasarayın geçmişte sahip olduğu futbolculara hayranlık nedeniyle geçmişten gelen bir galatasaray sevgsi bulunmaktadır. Galatasaray takımının orjinal ürünlerinin satılması için GS Store adı altında orjinal taraftar ürünleri piyasaya tanıtıldı. Bu tanıtılan ürünler arasında taraftar saatleri de bulunmaktadır.

Hem kol saati hem de duvar saati gibi bir çok çeşitte galatasaray taraftar saatleri bulunmaktadır. Özellikle galatasaray taraftar saatleri arasında genç ve yetişkin kitleye yönelik saatler bulunmaktadır. Saatlerin renkleri galatasaray renkleri ve özellikleri ile aynıdır. Genel de kol saati modelleri renkleri siyah, kırmızı ve sarı ağırlıklıdır. Takımın logosu olan aslan resimleri de saatler de kullanımaktadır.

Galatasaray taraftar saatlerinden alarak takımınıza destekte bulunabilirsiniz. Dünyaca ünlü futbolcuların takımınız da oynamasını destekliyorsanız galatasaray taraftar saatlerini alabilirsiniz. Mecidiyeköy ve bir çok alış veriş merkezin de galatasaray mağazaları bulunmaktadır. Ayrıca saat mağazaların da ve internetteki saat satışı alanlarında galatasaray taraftar saatlerini bulabilirsiniz.

17 Ocak 2010 Pazar

Fenerbahçe Taraftar Saatleri

Fenerium da formalardan sonra en çok satılan orjinal taraftar ürünlerinden biri taraftar saatleridir. Hem kol saati hem de duvar saati gibi bir çok alternatif bulunmaktadır. Bu nedenle feneriuma giderek eviniz için bir çok çeşitte saat alabilirsiniz. Ülkemizde neredeyse her şehir ve semtte fenerium bulunmaktadır. Fenerium fenerbahçenin resmi markasıdır.

Yetişkin insanlar için yapılmış olan saatler daha çok iş dünyası tarafından tercih ediliyor. Aynı zaman da genç kitle için de özel taraftar kol saati bulunmaktadır. Fiyatların fenerium tarafından oldukça aşağılara çekilmesi ile birlikte taraftarların saat akımı başlamıştır. Bu nedenle fenerium taraftar saatlerinden siz de alabilirsiniz.

Sabahları erken kalkmak istiyorsanız fenerbahçe taraftar saatlerinden masa saatleri modellerinden birini seçebilirsiniz. Özel olarak hazırlanmış bu saatler ile takımınıza desteklerinizi iletebilirsiniz. Bayanlar için de bir çok çeşitte taraftar saatleri bulunmaktadır.

10 Ocak 2010 Pazar

Beşiktaş Taraftar Saatleri

Ülkemizin en eski klüplerinden biri olan İsmet İnönünde taraftarı olduğu takım olan beşiktaş taraftar saatleri orjinal olarak piyasaya sürülmektedir. Beşiktaş taraftar saatlerini ancak beşiktaşın mağazası olan kartal yuvalarında bulabilirsiniz. Orjinal olan bu ürünleri alarak taraftarınıza aynı zaman da destekte olabilirsiniz. Özellikle bu orjinal taraftar saatleri sayesinde hem kolunuzda fark yaratır. Hem de saat takımınız beşiktaşa destek olmuş olursunuz.

Taraftar saatlerinin renkleri takımın ana renkleri ile aynıdır. Daha çok siyah, beyaz, kırmızı renkleri kullanılmış saatlerin genel olarak belli kısımlarında da takımın arması kullanılmıştır. Halk arasında ve ortamlar da fark yaratmak istiyorsanız saat en iyi tercih olabilir. Çünkü saatlerin insan üzerinde ayrı bir estetikliği bulunmaktadır. Tabi bu da daha çok insanı şık kılmaktadır.

Beşiktaş taraftar saatlerinin bir çok modeli bulunmaktadır. Örneğin bir iş adamıysanız buna bağlı olarak daha ağır ve kıyafetlerinize uygun bir saat alabilirsiniz. Eğer lise öğrencisiyseniz yine size uygun harika saat modelleri bulunmaktadır.