22 Ekim 2008 Çarşamba

ANNEMİN KELEPÇELİ KOL SAATİ

1974 yılının başlarıydı. Ora okul 2. Sınıf talebesiydim. O yıllarda öğrenciler son derece sade, gösterişten uzak durmaya özen gösterirlerdi . Tek aksesuarları; kol saatleriydi. O da 55 kişilik bir sınıfın ancak yarısının sahip olduğu bir ayrıcalıktı.

Ben de saatim olsun istedim , anneme bu isteğimi söyleyince; o da bana kendisinin kelepçeli kol saatini verdi. O yıllarda bayan kol saatlerinin küçük kadranlıları moda idi. Erkek saatlerinde ise gösterişten çok amaca hizmet etmesi aranırdı. Doğru çalışsın, yeterdi.

Günümüzde ise, kol saatleri öyle değişim gösterdi ki; birçok ünlü marka, saat modasını yarattı. Artık gece takılan saatler ayrı, gündüz kullanılanlar ayrı, spor yaparken ayrı günlük kullanımda ayrı saatler kullanılıyor. Bana göre bu sanki ayakkabı gibi, yaptığınız işe bulunduğunuz mekana kıyafetinizin rengine ve neredeyse mevsimlere göre başka başka saatler kullanılıyor.

Özgün bir aksesuar. Benim favorim D&G taşlı bayan kol saatleri, kadranı açık renk olanlar daha çok hoşuma gidiyor, gündüz de kullanılabilmesi açısından kıyafeti tamamlayıcı kolunuza takın ve çıkın kolunuza başka bir şey takmaya gerek var mı? Hem işlevsel hem şık ve güncel. Bana göre bilezik takmaktan daha keyifli. Değişim tabii ki de bayan kol saatleriyle sınırlı değil. Erkek kol saatleri de en az bizim saatlerimiz kadar bol çeşitli ve farklı kullanım özelliklerine sahip. Spor, klasik ve fonksiyonel modeller arasından ihtiyaca göre seçim yapmak mümkün.

İnternet üzerinden bilinen markaların şık saatlerini orijinal olarak satan www.saatler.com bol saat çeşitleri ve değişik taksit seçenekleri kolaylığı açısından size en çok tavsiye edebileceğimiz online satış maşazalarından bir tanesi. Mağaza fiyatlarından çok daha makul fiyatlara bu siteden alışveriş yapmak varken, nereden daha ucuza bulabilirim diye gezip yorulmanıza da gerek yok, çünkü zaten Türkiye'nin her yerine en geç 5 iş günü içinde siparişiniz teslim ediliyor.

17 Ekim 2008 Cuma

Kol Saatinin Evrimi

Kol saatleri daha önceleri günlük hayatımızın temposunu ayarlamamızdaki en büyük yardımcılarımızdı. İşimize, randevularımıza yetişebilmek için sürekli gözümüz saatimizdeydi. Özellikle cep telefonunun hayatımıza dahil olmasından sonra saat, günlük koşuşturmamızın bir gereksinimi olma özelliğini hızla yitirdi.

Saat sektörü bu sıkıntılı duruma çözüm üretmekte gecikmedi. Saatler modayla öylesine bütünleşti ki artık bir zaman gösterme aracı olarak kullanılmaktan ziyade, kıyafetimizin en önemli tamamlayıcı aksesuarı olarak ön plana çıktılar. Her senenin değişen moda trendleriyle aynı paralelde o senenin saat kreasyonları da kendilerini gösterdiler. Kıyafetlerde ön plana çıkan renkler ve kumaşlar, o yılın saat koleksiyonlarındaki kayışları ve kasalarını da değiştirmede baş rol oynadı.

Bir gece elbisesiyle birlikte kullanılacak takının yerini alabilen bayan kol saatleri, gün içinde işteyken ya da spor yaparkenki dinamizminize göre kullanabileceğiniz erkek kol saatleri birbirinden şık modelleriyle her sene yenilenerek ünlü markaların koleksiyonlarına dahil oluyorlar.

Bu saatleri internet üzerinden almak isterseniz, mağaza fiyatlarından daha ucuza ve garantili olarak satan online satış sitelerine rastlayabilirsiniz. Bu konuda size gerek güvenli alışveriş, gerek saat çeşitliliği, gerekse uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri açısından gözümüze çarpan www.saatler.com online satış mağazasını önerebiliriz.

11 Ekim 2008 Cumartesi

2009 Kol Saati Modası!

2008'i yavaş yavaş tamamlarken 2009'un kış modası da belli olmaya başladı. Genellikle koleksiyonlarında büyük aksesuarları tercih eden ünlü markalar, saatleri için de aynı çizgiyi korumaya devam ettiler. Bu, modayı yakından takip eden şık bayanlar için bir bakıma sevindirici bir haber olarak nitelendirilebilir. Çünkü 2009'da bayanların kollarında artık daha çok eşlerinin ya da babalarının erkek kol saatlerini görmeye başlayacakmışız gibi gözüküyor. Altın ve gümüş renginin ağırlıklı olarak kullanıldığı bayan kol saatleri klasik çizgilerle, futuristik dizaynı harmanlarken, getirdiği dinamizmle birlikte maskulen bir hava da katıyor.

Ufak ve zarif kol saatleriyle görmeye alıştığımız bayanların, büyük kol saatlerine rağabetinin artması, kendi saatini eşine kaptıran beyleri, kendilerine yeni kol saati alışverişi yapmak zorunda bırakabilir. Erkek kol saati için ciddi değişiklikler bulunmayan 2009 kış modasında hem spor hem de klasik tarzdaki saat modelleri yine son derece şık ve görülmeye değer.

Ünlü markaların 2009 sezonu için tasarladığı bayan ve erkek kol saatlerine hemen sahip olmak istiyorsanız, son derece uygun fiyatlarla satışa sunulduğu www.saatler.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Eski klasik tarzından ödün vermeyen şık ve zarif kol saatlerinden hoşlanan bayanlar için de bu sitede pek çok markanın saat seçeneklerini görmek mümkün.

2 Ekim 2008 Perşembe

Online Saat Satışı

Online saat satışı internetten kolay bir şekilde yapılmaktadır. Saati internetten satın olmak, gidip de dışarıdaki bir mağazadan almaktan çok daha karlı olabilir. Erkek veya bayan kol saati alırken üzerinizde denemeniz gerekmediği için, alışveriş için önemli olan tek şey istediğiniz saatin kodunu bilmektir.

Eğer alışveriş yapmak için iyi hizmet veren, güvenilir bir online satış sitesi bulduysanız, kodunu bildiğiniz takdirde önünüzde, istediğiniz size uygun olan saati almak için hiç bir engel yoktur. Buna örnek olarak, pek çok ünlü markanın saat modellerinin uygun fiyat ve taksit avantajlarıyla satışını yapan, güvenilir ve Türkiye'nin lider online saat satış sitesi, www.saatler.com adresini gezmenizi tavsiye ederiz.