11 Ekim 2008 Cumartesi

2009 Kol Saati Modası!

2008'i yavaş yavaş tamamlarken 2009'un kış modası da belli olmaya başladı. Genellikle koleksiyonlarında büyük aksesuarları tercih eden ünlü markalar, saatleri için de aynı çizgiyi korumaya devam ettiler. Bu, modayı yakından takip eden şık bayanlar için bir bakıma sevindirici bir haber olarak nitelendirilebilir. Çünkü 2009'da bayanların kollarında artık daha çok eşlerinin ya da babalarının erkek kol saatlerini görmeye başlayacakmışız gibi gözüküyor. Altın ve gümüş renginin ağırlıklı olarak kullanıldığı bayan kol saatleri klasik çizgilerle, futuristik dizaynı harmanlarken, getirdiği dinamizmle birlikte maskulen bir hava da katıyor.

Ufak ve zarif kol saatleriyle görmeye alıştığımız bayanların, büyük kol saatlerine rağabetinin artması, kendi saatini eşine kaptıran beyleri, kendilerine yeni kol saati alışverişi yapmak zorunda bırakabilir. Erkek kol saati için ciddi değişiklikler bulunmayan 2009 kış modasında hem spor hem de klasik tarzdaki saat modelleri yine son derece şık ve görülmeye değer.

Ünlü markaların 2009 sezonu için tasarladığı bayan ve erkek kol saatlerine hemen sahip olmak istiyorsanız, son derece uygun fiyatlarla satışa sunulduğu www.saatler.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Eski klasik tarzından ödün vermeyen şık ve zarif kol saatlerinden hoşlanan bayanlar için de bu sitede pek çok markanın saat seçeneklerini görmek mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder